Levering og montering på klokkeslæt


 

BOOK
ET MØDE

GRATIS
RÅDGIVNING

TILBUD INDEN
48 TIMER

LEVERING OG
MONTERING

RENGØRING

GRATIS
EFTERSYN


Håndværkere har ry for IKKE at komme til tiden. Enten kommer de for sent, eller også bliver de bare væk. Men hvis der står Vincon på ryggen af dem, får du en noget anden oplevelse. Vi stiller på pletten til den aftalte tid, der passer ind i Jeres kalender. Uden diskussion!

Har vi aftalt at komme en bestemt dag kl 08:00 er vi der til tiden. Ikke 10 minutter for sent - hellere 10 minutter tidligere.
Vores montører laver ikke andet end at skifte vinduer og døre. Denne specialisering gør, at vi altid leverer et gennemført stykke arbejde, hvor detaljer og høj finish er i fokus.

Vores håndværksmæssige stolthed betyder også, at vi først er tilfredse med resultatet, når alle vinduer og døre åbner og lukker perfekt, samt ruderne står nypudsede og klar til at lukke lys og liv ind.

På startdagen bliver vinduerne leveret på fortovet tidligt om morgenen, så vores montører kan påbegynde udskiftningen så snart, de møder. Tilsvarende er alt materiel, gamle vinduer, døre og andet affald fjernet fra matriklen, når vi kører på slutdagen.